Novosti

Vitrine sa našim potpisom

Uporedo sa razvojem i rastom firme, razvili smo i vlastitu proizvodnju i kreirali vlastite brendove u vidu rashladnih vitrina za pića, vitrina za vina, suvo zrenje mesa i vitrina za kolače, koii se svojim vrhunskim izgledom i dizajnom, savršeno uklapaju u svaki enterijer, te predstavljaju idealno rešenje za vaš hotel, restoran, kafić ili poslastičarnicu.

Sve naše rashladne, vinske, vitrine za kolače i dry ager vitrine proizvodimo po vašem zahtevu i merama, u više različitih boja, sa različitim unutrašnjim detaljima i u skladu sa vašim enterijerom, uz pristupačne cene, optimalan rok isporuke, prilagođen dizajn, u različitim kapacitetima i zapreminama, uz idealan sistem hlađenja, unutrašnju led rasvetu i regulaciju temperature po želji.

Sofisticiran dizajn za otmen izgled vašeg restorana

Ukoliko želite upotpuniti enterijer vašeg restorana, kafića, hotela, vinoteke, konobe ili pak neke prostorije za čuvanje arhivskih vina, mi imamo idealno rešenje za vas. Ovog proleća, prateći želje i potrebe naših kupaca, donosimo vam nove modele naših vinskih vitrina sa oblogom u drvetu. Vitrine imaju ventilirano hlađenje – dva temperaturna režima, drvene police, unutrašnju LED rasvetu. Radimo ih po meri, u više boja, sa različitim unutrašnjim detaljima, a sve u skladu sa vašim enterijerom.


   

Tražite vitrine za suvo zreneje mesa?

Na pravom ste mestu, jer u našoj proizvodnji nastaju najatraktivniji modeli ovih uređaja, koji su sada već, sastavni deo svih prestižnih restorana i hotela u regionu. Naši modeli Dry Ager-a – rashladnih uređaja namenjenih suvom zrenju mesa, suhomesnatih proizvoda i sireva u kontrolisanim uslovima, dolaze na tržište u standard i premium serijama i u više različitih boja i dimenzija. Osnovne karakteristike naših dry ager uređaja su: atraktivan dizajn, vrhunski kvalitet, obloga u drvetu, himalajska so u leđima.  Na sve naše uređaje obezbeđujemo servis i garanciju od 2 godine.

   

 

Vitrine za izlaganje kolača – horizontalne i vertikalne

Vitrine za kolače Gastro Professional  predstavljaju najzanimljivi dekor u svakoj poslastičarnici, hotelu, restoranu. Osim praktičnosti i funkcionalnosti u smislu izlaganja kolača, kupovinom naših specijalno dizajniranih vitrina, dobićete praktično i efikasno rešenje za vaš ugostiteljski objekat, a ujedno i vrhunski detalj koji će ulepšati vaš enterijer. Poštujuči visoke tehnološke i estetske standarde, u prilici smo da vam ponudimo više različitih modela, naprednih performansi, različitih dimenzija, kapaciteta i funkcija.

Sve vrste rashladnih vitrina

Iz naše proizvodnje dolaze i brojni modeli različitih rashladnih vitrina, koje su poznate po modernom dizajnu koji prati trendove ravnih i jasnih linija proizvoda, te dobru osvetljenost namirnica, uz standardno LED osvetljenje sa eco-friendly rešenjima.

 

Sa poslovnicama u BiH i Srbiji, te partnerskim kompanijama u Crnoj Gori i Hrvatskoj, isporuku vršimo za ceo region i Evropu.