Novosti

Stil, inovacija i prefinjen dizajn By Bone

Posuđe za restoran nije isto kao ono koje koristite u domaćinstvu pa samim tim se cena posuđa razlikuje od onog za kućnu upotrebu. Razlog leži u tome što je posuđe za restoran napravljeno da izdrži svu surovost profesionalne mašine za suđe. Sa druge strane materijal bi trebao biti otporan na visoke i niske temperature, ali i padove i ogrebotine tako da sjaj i kvalitet mogu izdržati više od 300 pranja. 

Kako odabrati posuđe za restoran?

Današnje posuđe za restorane puno je više od funkcionalnog. Profesionalno posuđe doprinosi posebnosti uređenja stola, odražava ambijent, dizajn i temu restorana.

Bogat jelovnik i kvalitetno jelo više nisu dovoljni za sve probirljivije goste. Danas kod prezentovanja hrane estetska privlačnost sve više dobija na značaju. Način na koji je tanjir aranžiran predstavlja i sam kvalitet restorana. Za uspešnost u serviranju hrane pored estetike jela, potrebno je mnogo dodatnog truda i rada. Savremena prezentacija hrane podrazumeva upotrebu modernog inventara, serviranje na dasci, kamenu i drugim neobičnim materijalima, kontrast i kolor paletu, teksturu, umerenost i idealan balans u količini namirnica koje su pažljivo složene, zanimljiv način serviranja sosa itd.

Priuštite sebi i svojim gostima više od samog obroka

U našoj ponudi pronaći ćete nove porcelanske linije najkvalitetnijeg premium posuđa na tržištu ByBone, koje u svojoj ličnoj kolekciji poseduju neki od najboljih i najpoznatijih restorana današnjice.

ByBone ima najraznovrsnije kolekcije posuđa od pastelnih do jarkih boja ili pak klasičnih crnih, bež i belih, jednostavnih ili neobično privlačnih linija, klasičnog, modernog ili savremenog dizajna, a tu su i njihove limited edition kolekcije za restorane sa posebnim vrstama menija.

Poslužite jela za pamćenje i ostavite nezaboravan utisak birajući posuđe koje je u svetu postalo sinonim za visokokvalitetni standard.

Poslužite jela za pamćenje i ostavite nezaboravan utisak birajući posuđe koje je u svetu postalo sinonim za visokokvalitetni standard.