BARON - LINIJE 600, 700, 900

Termički kuhinjski uređaji italijanskog brenda Baron, svojim luksuznim dizajnom predstavljaju spoj praktičnih i inovativnih rešenja, dizajniranih da podrže i poboljšaju kreativnost i strast svakog kuvara. Kuhinjske Linije Queen poseduju inovativne i važne komponente koje poboljšavaju ergonomiju, funkcionalnost i sigurnost u kuhinji. Baron profesionalne kuhinje su raspoložive u linijama 600,700 i 900 a svi modeli kuhinjske opreme dostupni su u električnoj, plinskoj i kombinovanoj varijanti.

Queen 9

Baron Queen 9

Queen 7

Baron Queen 7

Serija 600

Serija Giano

Kuhinjska ostrva

Proizvodi

BARON ŠPORETI

WOK PLINSKI ŠPORETI

INDUKCIONI ELEKTRIČNI ŠPORETI

KERAMIČKE RINGLE

ROŠTILJI

ELEKTRIČNI BAIN MARIE

GREJAČ ZA KROMPIR

BARON KOTLOVI

BARON KIPERI

PASTA COOKERS

LAVA ROŠTILJI

BARON - PLINSKI - ELEKTRIČNI - KOMBINOVANI ŠPORETI

Iz Baron linije šporeta dostupni su vam modeli u verzijama na otvorenom ili zatvorenom postolju, sa više rerni ili kao samostalni elementi, koji zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih kupaca. Baron termička oprema je pogodna sa sve vrste restorana, hotela, pekara, poslastičarnica, fast food objekta, kantina, expres restorana.

WOK PLINSKI ŠPORETI

INDUKCIONI ELEKTRIČNI ŠPORETI

KERAMIČKE RINGLE

ROŠTILJI

Plinski, električni i kombinovani roštilji su pravi izbor za ljubitelje roštilja koji žele roštiljati u urbanim sredinama. Zahvaljujući pregradama za skupljanje masnoće, možete roštiljati bilo koje namirnice bez dima i masti. Ploče roštilja mogu biti: hrad crom, čelik, mix ploča i rebraste. Top elementi su širine 400 ili 800, sa 2 ili 4 grejna mesta, na otvorenom ili zatvorenom postolju i u kombinaciji sa električnom ili plinskom rernom.

ELEKTRIČNI BAIN MARIE

Bain Marie linije pogodne su za čuvanje jela ispod 100 °C i za izuzetno delikatno kuvanje. Jela se greju uz pomoć oklopnih grejnih elemenata izvan kade. Svi uređaji imaju termostat za podešavanje temperature.

GREJAČ ZA KROMPIR

Potato Wormer Baron je termički uređaj namenjen dugotrajnom zagrevanju jela od krompira. Zahvaljujući ovim bain marie uređajima, hrana ostaje topla nekoliko sati i ne treba je stavljati na šporet, u rernu ili je ponovo grejati. Uz pomoć grejača za kromir, vaše omiljeno jelo satima neće izgubiti ni aromu, ni ukus, ni toplotu.

Kotlovi električni i plinski- BARON

Baron električni ili plinski kotlovi su raspoloživi kao direktni ili indirektni modeli. Kapacitet kotlova zavisi od linije za koju se opredelite.

KIPERI ELEKTRIČNI I PLINSKI – BARON

Baron kiperi - električni ili plinski raspoloživi su sa dnom od čelika ili compound materijala. Kapacitet kipera zavisi od linije za koju se opredelite. Svi kiperi imaju ručno punjenje vodom i samobalansirani poklopac sa dvostrukim čeličnim zidom. Podesiva temperatura od 100 do 280 ° C. Stabilan gorionik plamena. Električno paljenje. Sigurnosni ventil termoelementa.

PASTA COOKERS

Baron pasta kukeri, električni ili plinski su raspoloživi na otvorenom ili zatvorenom postolju, sa jednim ili dva bazena, sa kombinacijama korpi po vašem izboru.

LAVA ROŠTILJI