ELEKTRIČNI ROŠTILJ
SA REVOLUCIONARNIM SISTEMOM
GREJNE REŠETKE

Rafinirane izrade, funkcionalni i elegantni, EcoGrill električni roštilji su jednostavni za instalaciju i korišćenje. Jedinstvene konstrukcije, promišljenog dizajna, kompletno izrađeni od nerđajućeg čelika, sa inovativnim rešenjima EcoGrill roštilji su jedinstveni na svetskom tržištu.

GREJAČI SU UGRAĐENI U PROHROMSKE CEVI

U svakoj prohromskoj cevi se nalazi jedan nezavisni grejač. Zavisno od modela PRO linije, roštilji imaju 18, 36 ili 54 nezavisna grejača – 18 za svaku od grejnih zona. Kod Home linije EcoGrill Home S ima 12, a EcoGrill Home L 10 nezavisnih grejača.

ZDRAVIJA PRIPREMA HRANE – GRILOVANJE, NE PRŽENJE

Pošto površina roštilja nije ravna, na roštilju se meso, riba ili povrće griluje, a sve nepoželjne masnoće odlaze kroz rešetku u fioku za sakupljanje masnoće.

DOSTIZANJE RADNE TEMPERATURE ZA SVEGA 5 MINUTA

Jedinstvena, funkcionalna i elegantna konstrukcija sa 18 grejača za svaku grejnu zonu omogućavaju ovim roštiljima veliku snagu i brzinu u radu.
Vreme dostizanja temperature pogledajte na grafiku pored.

UNIFORMNOST GRILOVANJA

Zahvaljujući inovativnom konstrukcijskim rešenjima, sve tačke na grejnoj površini imaju istu temperaturu.

KONTROLA TEMPERATURE GREJNE POVRŠINE

Instalirani termostati omogućavaju bolju kontrolu temperature grejnih površina kao i brz odziv na dodavanje sirove (ili zamrznute) hrane.
Ovo je posebno važno na mestima gde je bitno održati konzistenciju finalnog proizvoda.
.

MAKSIMALNA EFIKASNOST

Grilovanje hrane se vrši uz minimalan utrošak energije zahvaljujući činjenici da su grejači postavjeni odmah ispod hrane. Ovo smanjuje gubitak energije na minimum tako da se visok učinak pečenja na roštilju postiže uz istovremenu visoku energetsku efikasnost.

JEDNA, DVE ILI TRI
NEZAVISNE GREJNE POVRŠINE

Tempreratura svake od grejnih površina se kontroliše odgovarajućim termostatom.Ovo omogućava istovremeno pečenje više vrsta hrane čija priprema podrazumeva grilovanje na različititim temperaturama bez transfera ukusa.

UKUS I VIZUALNI EFEKAT HRANE
SA ROŠTILJA JE IZVRSTAN

Dvostruka korist – uporedo sa izvrsnim ukusom grilovane hrane dobija se i lep izgled uz karakteristične linije od pečenja na roštilju.

ODRŽAVANJE I ČIŠĆENJE

Tokom grilovanja, roštilj se čisti od ostataka hrane priborom od nerđajućeg čelika iz paketa – čistači 1 i 2. Čistač 1 je namenjen za gornji, a čistač 2 za donji deo rešetke roštilja.
Nakon upotrebe roštilj se čisti podešavanjem temperature na 80°C i upotrebu čistača 3. Uz pravilnu proceduru održavanja roštilj će ostati čist i funkcionalan dug vremenski period.

GRILL MAT

Ravna, nelepljiva teflonska podloga koja se stavlja kao dodatak na grejnu površinu. Veoma je pogodna kao podloga za pečenje ribe, morskih plodova, povrća, sira i hleba. Na njoj takođe možete peći jaja i palačinke.