Aging meat

Aging Meat su posebni frižideri iz naše ponude namenjeni suvom zrenju mesa. Reč je o prirodnom procesu u kom se sveže meso prve kategorije smešta u posebne frižidere na odležavanje. Aging Meat, kao moderna tehologija u službi vrhunskog hedonizma. Suvo zrenje mesa, kao specijalitet kuće u vrhunskim restoranima.

Aging meat uređaji, podrazumevaju čuvanje mesa u posebnim mikroklimatskim uslovima koji između ostalog obuhvataju :

  • Humidity sistem, odnosno sistem kontrole vlage, tako da postoji mogućnost podešavabha id 60% do 80% vlažnosti, te ne postoji potreba za povezivanjem naneki od izvora vode;
  • Temperaturu koja se može elektronskim podešavanjem postaviti na skali od  1°C do 25°C;
  • Regulaciju kvaliteta vazduha, kako bi se obezbedila optimalna cirkulacija i tako suzbili nepoželjni mikroorganizmi;
  • Filter sa aktivnim ugljem;
  • Sterilizacione sisteme;
  • Osvetljenje koje ne sadrži neke od odblika zdračenja, rezultat toga minimalno snabdevanje toplote koja ne utiče na temperaturu mesa;
  • Germicidnu uv sijalicu za efikasno uništavanje mikroorganizama;
  • Himalajsku so.